Eveniment

Steaua Bucureşti a debutat cu o remiză în grupa E a Ligii Europa, scor 2-2, cu VfB Stuttgart

Autor: Andrei Mazurchievici

20.09.2012, 22:12 198

Golurile au fost marcate de Ibisevici '5, Niedermeier '85, respectiv Adrian Popa '6, Rusescu '80 din penalti.

1-0: Ibisevici reia cu o lovitură de cap din şase metri o minge centrată de pe partea stângă a lui Hajnal.

1-1: Adi Popa i-a pasat în adâncime lui Nikolici, acesta a încercat să-l dribleze pe Ulreich, dar a fost faultat, însă arbitrul a lăsat jocul să continue, mingea ajungând la Chipciu, care din cinci metri înscrie printre picioarele fundaşului Sakai.

1-2: În minutul 79, Adrian Popa este faultat în careu de Rodriguez, iar Raul Rusescu transformă penaltiul cu un şut în dreapta lui Ulreich.

2-2: Niedermeier restabileşte egalitatea în minutul 85, după ce a reluat cu o lovitură de cap o centrare venită de pe partea stângă.

VfB Stuttgart: Ulreich - Sakai, Niedermeier, Rodriguez, Boka - Gentner, Kvist (Harnik '82) - Tunay Torun (Okazaki '62), Hajnal (Traore '82), Cacau - Ibisevici. Antrenor: Bruno Labbadia.

Steaua Bucureşti: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Pârvulescu (Latovlevici '81) - Prepeliţă (Rusescu '46), Bourceanu, Filip (Pintilii '46) - A. Popa, Nikolici, Chipciu. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Kvist '28, Ulreich '80.

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Belgia, avându-l la centru pe Serge Gumienny, ajutat de asistenţii Walter Vromans şi Frank Bleyen şi de asistenţii suplimentari Alexandre Boucaut şi Luc Wouters. Arbitru de rezervă a fost Kristof Meers.

La partidă a asistat şi fostul atacant al şvabilor, Ciprian Marica.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO