Eveniment

Steaua - Sparta 2-0. Stanciu face "dubla" cu un nou gol din afara careului!

Steaua - Sparta 2-0. Stanciu face "dubla" cu un nou gol...

Autor: Pro Sport

03.08.2016, 22:09 1187

FC Copenhaga - Astra 3-0 (Cornelius 14, 45'2, Santander 34)

  • Copenhaga: Olsen - Ankersen, Zanka, Johansson, Augustinsson - Verbic, Kvist, Delaney, Falk - Santander, Cornelius
  • Astra: Lung Jr. -   Al. Stan Geraldo Alves, Fabricio, Junior Morais - Lovin, Săpunaru - Boudjemaa (De Amorim 57), Boldrin, Teixeira - Daniel Niculae 

Steaua - Sparta Praga 1-0 (Stanciu 31)

  • Steauai: Niţă - Enache, Tamaş, Toşca, Momcilovic - Achim, Pintilii - Adi Popa, Stanciu , Hamroun - Golubovic
  • Sparta Praga: Bicik -   Brabec, Yacha, Kadlec - Zuhastel, Costa,   Frydek, Dockal, Konate - Lafata, Sural

21:59 Pentru Astra e o performanţă în sine că nu a primit gol în cele 10 minute scurse din repriza a doua, interval în care marile ocazii au venit tot la poarta lui Silviu Lung. Şumudică face prima schimbare, cu De Amorim în locul lui Boudjemaa.


21:56 Adi Popa intră în careu, şutează, Costa intră prin alunecare şi blochează mingea cu mâna, dar arbitrul olandez nu acordă lovitură de la 11 metri.


21:53 CARTONAŞ ROŞU SPARTA PRAGA! Avertizat încă din prima repriză, Brabec îl faultează din spate pe Golubovic şi arbitrul olandez Danny Makkelie îl trimite mai devreme la vestiare. Steaua rămâne cu poarta goală: are avantaj pe tabelă, publicul de partea ei şi un om în plus. La Copenhaga, Cornelius înscrie, dar golul e anulat pentru ofsaid.


21:46 Au început cele două meciuri, iar Hamroun are o ocazie mare după doar 20 de secunde. Şutul algerianului de la 16 metri se duce câţiva centimetri pe lângă bară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO