Eveniment

Streinu Cercel, candidat oficial la alegerile parlamentare din partea PSD

Streinu Cercel, candidat oficial la alegerile...

Autor: Andreea Tobias

18.10.2020, 16:34 111

Directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”, Adrian Streinu Cercel, va candida la parlamentare pe lista PSD Bucureşti, a declarat preşedintele social-democraţilor Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă va demisiona de la conducerea Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”, Streinu Cercel a răspuns că i se pare normal să îşi dea demisia.

„Specialiştii cred că trebuie să fie nu numai la nivelul spitalelor”, a declarat Streinu Cercel, adăugând: „Nu consider normal să demisionez de la Matei Balş întrucât la Matei Balş sunt pacienţi internaţi care au nevoie de suportul meu ca specialist. În momentul când voi deveni membru al Parlamentului României voi părăsi această funcţie”.

„Domnul Orban nu e candidat la Parlament, trebuie să demisione din funcţia de premier?”, a completat Marcel Ciolacu.

„Doctorul Adrian Streinu Cercel va fi pe locul doi al listei noastre pentru Senat, în Capitală”, au declarat vineri pentru MEDIAFAX surse din conducerea PSD.

Pe primul loc va candida Gabriela Firea.

Un alt medic, Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizaţi Mondială a Sănătăţii (OMS) va deschide lista PSD la Camera Deputaţilor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO