Eveniment

Strigătul lui Zelenski către liderii politici din lume: „Nu v-a păsat decât de economie. În Europa s-a ridicat un zid între libertate şi lipsa de libertate”

Strigătul lui Zelenski către liderii politici din lume:...

Autor: Petru Mazilu

17.03.2022, 15:00 3740

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, i-a criticat pe liderii politici din lume deoarece nu au oprit Rusia să declanşeze un război. „Nu v-a păsat decât de economie”, a spus Zelenski în timpul unui discurs adresat Parlamentului german. 

Volodimir Zelenski s-a adresat joi Parlamentului german. El a spus că deşi trupele ruseşti s-au adunat treptat la graniţa ucraineană, liderii din Vest au acţionat prea încet şi nu au făcut tot ce era posibil ca să-l oprească pe Vladimir Putin.

„Nu v-a păsat decât de economie”, a spus Zelenski.

Preşedintele ucrainean a criticat şi faptul că Ucraina nu a fost lăsată să adere la NATO, spunând că „nu este loc pentru noi la masă”.

Zelenski a adăugat faptul că, în prezent, în Europa, s-a ridicat un zid între libertate şi lipsa de libertate.

Preşedintele a îndemnat Germania să devină un lider şi să oprească războiul.

Germania a fost criticată pentru că nu a adoptat la timp măsuri dure împotriva Rusiei, cu toate că a renunţat la planurile privind proiectul Nord Stream 2, ceea ce va afecta economia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO