Eveniment

Superliga de fotbal. CFR Cluj şi Univ.Craiova luptă de la distanţă pentru locul doi

Superliga de fotbal. CFR Cluj şi Univ.Craiova luptă de...

Autor: Petru Mazilu

18.05.2024, 16:02 36

CFR Cluj şi Univ.Craiova luptă de la distanţă pentru locul doi în clasamentul Superligii de fotbal. Ambele echipe joacă sâmbătă pe teren propriu cu Farul Constanţa şi Sepsi Sf.Gheorghe. Partidele fac parte din ultima etapă a play-off-ului campionatului naţional. 

Cele două meciuri vor începe la ora 21.00. CFR Cluj va întâlni pe teren propriu Farul Constanţa. Ardelenii au nevoie de un singur punct pentru a-şi asigura poziţia de vicecampioană a României fără a mai urmări partida din Bănie. Echipa lui Gheorghe Hagi mai are doar miza locului patru pe care îl ocupă în prezent şi pe care îl poate pierde în faţa lui Sepsi.

Universitatea Craiova are asigurată poziţia a treia însă speră să obţină locul doi. Oltenii au nevoie de victorie în partida cu Sepsi şi de înfrângerea CFR în faţa formaţiei constănţene. Locurile doi şi trei asigură prezenţa în preliminariile Conference League.

Ultimul meci al play-off-ului se va disputa duminică de la ora 21.00. Se vor întâlni Rapid Bucureşti, locul 6, şi FCSB, noua campioană a României.