Eveniment

Surpriză de la Wizz Air în pandemie: Compania lansează 8 noi rute, inclusiv spre Constanţa

Surpriză de la Wizz Air în pandemie: Compania lansează...

Autor: Andreea Tobias

05.05.2020, 13:46 243

Wizz Air anunţă lansarea, din iulie, a 8 noi rute din Viena spre Bruxelles, Tallinn, Burgas, Constanţa, Rodos, Heraklion, Zakynthos şi Marrakech. Biletele pot fi rezervate deja la preţuri ce pornesc de la 19,99 euro.

„Lansarea acestor noi rute şi dezvoltarea ulterioară a ofertei Wizz Air de la baza sa din Viena stă la baza angajamentului companiei aeriene pe termen lung de a aduce oportunităţi de călătorie din ce în ce mai accesibile călătorilor săi. Respectând toate reglementările naţionale şi internaţionale, dar şi restricţiile, prin reluarea operaţiunilor de la Viena, WIZZ a făcut posibilă călătoriile esenţiale pentru mulţi clienţi, sprijinind astfel şi reunirea familiilor”, arată compania.

Cursa Viena – Constanţa va avea loc în zilele de luni şi vineri, din 3 iulie, iar preţul biletelor porneşte de la 19,99 euro.

Celelalte curse noi anunţate de companie:

Viena – Bruxelles (Charleroi) - marţi, miercuri, joi, sâmbătă şi duminică, din 1 iulie, de la 19,99 euro

Viena – Tallinn - marţi, joi şi sâmbătă, din 2 iulie, de la 24,99 euro

Viena – Rodos - joi şi duminică, din 2 iulie, de la 29,99 euro

Viena – Heraklion - joi şi duminică, din 2 iulie, de la 29,99 euro

Viena – Burgas - luni şi vineri, din 3 iulie, de la 19,99 euro

Viena – Zakynthos - marţi şi sâmbătă, din 4 iulie, de la 29,99 euro

Viena – Marrakech - joi şi duminică, din octombrie, de la 39,99 euro

Wizz Air a anunţat recent o serie de măsuri de igienă crescute pentru a asigura sănătatea şi siguranţa clienţilor şi ale echipajului. Pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti, echipajul de cabină având şi mănuşi. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală şi, ca urmare a programului de curăţare zilnic, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală. Fiecare pasager primeşte la intrarea în aeronavă şerveţele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achiziţiile de la bord se recomandă plata contactless.

„Deşi călătoriile sunt în prezent restricţionate de reglementările guvernamentale, ne pregătim pentru reducerea restricţiilor pe măsură ce situaţia se îmbunătăţeşte, iar clienţii noştri pot reîncepe să călătorească. Echipa WIZZ este dedicată dezvoltării prezenţei sale la Viena şi oferă oportunităţi de călătorie din ce în ce mai accesibile din capitala Austriei. Suntem încântaţi să adăugăm astăzi opt noi conexiuni interesante, în timp ce păstrăm cele mai înalte standarde ale protocoalelor noastre de igienizare. Suntem siguri că tarifele ultra-reduse ale Wizz Air şi reţeaua de rute extraordinare vor contribui la creşterea sectorului turistic din Austria. Măsurile noastre de protecţie îmbunătăţite vor asigura cele mai bune condiţii sanitare posibile pe flota cea mai verde din Europa”, declară József Váradi, CEO-ul Wizz Air.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO