Eveniment

Surpriză: Festivalul Untold din Cluj-Napoca, pe locul opt la nivel mondial, în faţa unor festivaluri precum Coachella sau Burning Man

Surpriză: Festivalul Untold din Cluj-Napoca, pe locul...

Autor: Vasile Magradean

17.05.2019, 15:45 2935

Festivalul Untold de la Cluj-Napoca ocupă locul opt la nivel mondial într-un clasament alcătuit de primii 100 de DJ din lume, devansând, astfel, festivaluri de tradiţie cum sunt Coachella, Burning Man sau Sziget, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Organizatorii Untold au declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că acest clasament a fost publicat de publicaţia internaţională DJ MAG, specializată în festivaluri de muzică electronică.

„Echipa publicaţiei internaţionale DJ MAG, specializată în festivaluri de muzică electronică şi responsabilă de clasamentul anual Top 100 DJ, a realizat un nou sondaj şi a întrebat o sută cei mai buni DJ din lume care sunt festivalurile lor preferate. Pentru noul sondaj, Top 50 Festivals, voturile au venit chiar de la DJ-i, iar după colectarea voturilor a fost întocmit şi clasamentul în care Untold a intrat în Top 10, ocupând un onorant loc 8, în preferinţele DJ-ilor din prima ligă. Astfel, Untold a devansat festivaluri cu tradiţie în lumea celor mai bune festivaluri de muzică din lume, cum ar fi Coachella, Burning Man, Sziget, Parookaville sau Mysteryland”, au spus sursele citate.

La cea de-a cincea ediţie, care se va desfăşura din acest an, în line-up-ul festivalului Untold se află unii dintre cei mai buni artişti ai momentului - Armin van Buuren, Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike, Steve Aoki, 3 Are Legend, Tinie Tempah, Busta Rhymes, Tove Lo şi mulţi alţii.

Untold va avea loc în perioada 1- 4 august la Cluj Napoca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO