Eveniment

Surpriză neaşteptată: Robert Glinţă, unul dintre cei mai valoroşi înotători ai României, s-a retras din activitatea sportivă la numai 25 ani: „A sosit momentul să fac un pas înapoi de la înotul competitiv”

Surpriză neaşteptată: Robert Glinţă, unul dintre cei...

Autor: Cosmin Pirv

17.01.2023, 18:07 1596

Robert Glinţă şi-a anunţat marţi retragerea din înotul competitiv. El spune că a sosit timpul să se ocupe de propria sănătate fizică, mentală, emoţională şi spirituală.

„A sosit momentul să fac un pas înapoi de la înotul competitiv. Prin suişuri şi coborâşuri, acest sport m-a învăţat atât de multe şi m-a făcut să devin omul sunt astăzi. Fie că este vorba de durere sau glorie, eşec sau succes, suferinţă sau fericire, cantitatea de responsabilitate, disciplină, dedicare, ambiţie prin muncă grea pentru a atinge un obiectiv şi de a depăşi adversităţile şi obstacolele, au crescut rădăcini adânci în mine care vor rămâne pentru totdeauna”, a scris sportivul de 25 de ani pe Facebook.

Acesta le-a mulţumit oamenilor cu care a lucrat de-a lungul timpului.

„Resursele sunt epuizate şi este timpul să mă ocup şi să am grijă de propria mea sănătate fizică, mentală, emoţională şi spirituală, pentru că, până la urmă, sunt doar un om”, a adăugat sportivul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO