Eveniment

Sute de persoane au mers vineri în Piaţa Obor din Bucureşti pentru a cumpăra alimente, fără să păstreze regulile distanţării sociale. Ce au făcut jandarmii

Sute de persoane au mers vineri în Piaţa Obor din...

Autor: Adrian Bujoaică

10.04.2020, 15:07 480

Sute de persoane au mers, vineri, în Piaţa Obor din Bucureşti pentru a cumpăra alimente, fără să păstreze regulile distanţării sociale. Jandarmii au intervenit pentru a limita accesul persoanelor în piaţă pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

Sute de persoane au ajuns, vineri, în Piaţa Obor din Capitală pentru a cumpăra diverse alimente. Acestea nu au respectat regulile distanţării sociale, astfel încât a fost nevoie de intervenţia jandarmilor.

„Împreună cu reprezentanţi ai poliţiei, poliţiei locale şi ai firmei de pază a pieţei, jandarmii au restricţionat accesul prin punctele de intrare în incinta spaţiului comercial”, au transmis jandarmii bucureşteni.

Potrivit acestora, accesul în piaţă se face gradual, iar jandarmii verifică dacă oamenii respectă regulile impuse prin ordonanţele militare privind motivul părăsirii locuinţei.

Conform Ordonanţei Militare 4, orice persoană care părăseşte locuinţa trebuie să deţină o declaraţie pe proprie răspundere privind motivul deplasării.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO