Eveniment

Sute de persoane, vaccinate la Summitul Muzical şi în centrul drive-thru din Sibiu

Sute de persoane, vaccinate la Summitul Muzical şi în...

Autor: Laura Buciu

09.05.2021, 19:43 46

Aproximativ 600 de persoane s-au vaccinat la centrul deschis la Filarmonica din Sibiu, în cadrul evenimentului Summitul Muzical.

În ultimele 24 de ore, la centrul drive-thru deschis la parcarea Cazarma 90 au fost administrate 474 doze de vaccin, din care 468 prima doză şi 6 pentru rapel.

De asemenea, la centrul deschis la Filarmonica din Sibiu s-au vaccinat până duminică după-amiaza aproximativ 600 de persoane.

Summitul Muzical al Vaccinării, care durează 12 ore, este organizat de Consiliul Judeţean Sibiu, Filarmonica de Stat, Crucea Roşie, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă şi Spitalul CFR.

Maratonul de vaccinare a fost dublat de un maraton artistic inedit care s-a desfăşurat în aer liber pe esplanada Sălii Thalia. Au fost programate reprezentanţii ale Teatrului de Balet Sibiu, Academiei Forţelor Terestre, Recital Duo Cameral – Filarmonica de Stat Sibiu, Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Ilie Micu”, Cvartet al Filarmonicii de Stat Sibiu, Moment teatral – Teatrul Naţional Radu Stanca Sibiu, Concert Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu, Ansamblul Cindrelul Junii Sibiului, iar de la ora 20.00 este programat un recital Radu Nechifor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO