Eveniment

Tarom introduce o nouă cursă aeriană din Timişoara către Chişinău

Tarom introduce o nouă cursă aeriană din Timişoara...

Autor: Departamentul Corespondenţi

14.09.2018, 14:32 155

Compania Tarom introduce, de luni, o nouă cursă aeriană de pe aeroportul din Timişoara către Chişinău, aceasta fiind a opta capitală operată de pe aeroportul timişorean, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Aeroportul din Timişoara, cursele vor fi operate cu o aeronavă de tip ATR, de 3 ori pe săptămână şi vor decola din Timişoara în fiecare luni, joi şi sâmbătă, începând cu 17 septembrie.

”Ne bucurăm să adăugăm pe lista destinaţiilor disponibile din Timişoara a 8-a capitală şi anume, Chişinău. Aeroportul Timişoara are o foarte bună colaborare cu compania naţională Tarom, deoarece aceasta efectuează neîntrerupt zboruri de la Timişoara chiar de la înfiinţarea sa, în urmă cu 64 de ani. Ne dorim ca această nouă cursă să fie una de succes şi să se bucure de mulţi pasageri, studenţi, oameni de afaceri, turişti, care să circule între cele două oraşe, astfel încât să se unească regiunea Banatului şi a Crişanei cu Republica Moldova”, a declarat directorul Aeroportului, Daniel Idolu.

Din această vară, compania Tarom a introdus de la Timişoara şi cursa către Stuttgart (din luna iulie) şi către Paris Charles de Gaulle (din luna august).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO