Eveniment

Teodor Meleşcanu este luat în calcul pentru şefia Senatului

Teodor Meleşcanu este luat în calcul pentru şefia...

Autor: Departamentul Politic

02.09.2019, 15:20 95

Senatorul ALDE Teodor Meleşcanu ar fi luat în calcul pentru funcţia de preşedinte al Senatului, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX. 

Variata este luată în calcul şi în contextul în care Viorica Dăncilă a afirmat, în urmă cu câteva zile, că s-ar bucura ca ALDE să se reîntoarcă la guvernare, precizând că a discutat cu mai mulţi parlamentari ALDE care au îndoieli în privinţa rupturii cu PSD.

Călin Popescu Tăriceanu şi-a anunţat colegii din Biroul permanent al Senatului că va demisiona de la şefia forului legislativ, urmând să citească textul deciziei în plen, care începe luni la ora 16.00, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX.

Încă de săptămâna trecută, Călin Popescu Tăriceanu anunţase că va demisiona din funcţia de preşedinte al Senatului, atunci când a declarat şi că ALDE iese de la guvernare şi formează o alianţă cu Pro România pentru susţinerea candidaturii independente la prezidenţiale a lui Mircea Diaconu.

Alina Gorghiu urmează să fie propunerea grupului senatorilor PNL pentru funcţia de preşedinte al Senatului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO