Eveniment

Teofil Mureşan, Electrogrup: Va fi greu de păstrat ritmul de creştere economică fără noi investiţii

Teofil Mureşan, Electrogrup: Va fi greu de păstrat...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

13.12.2018, 00:07 400

Teofil Mureşan, acţionar şi CEO al Electrogrup, grup constructor şi deţinător de infrastructură energetică, telecom şi civilă, crede că forţa antreprenorilor de pe plan local este dată de creşterea economică din ultimii ani, însă evoluţia economică din ultimii ani nu va putea fi menţinută fără investiţii.

„Oricât ne-am chinui noi, oricât de buni am fi, dacă România n-ar avea creştere economică ar fi foarte dificil pentru noi toţi să facem business. Fiecare companie are un merit, dar ar fi fost foarte greu dacă nu am fi avut creştere. Creşterea salariilor şi avansul consumului au ajutat, dar fără investiţii, fără creşterea salariilor din ceea ce se creează prin investiţii, va fi greu să păstrăm o rată de creştere la nivelul ultimilor doi ani“, a spus antreprenorul în cadrul conferinţei „România 100 de ani de business“, organizată la Cluj-Napoca de ZF cu sprijinul Băncii Transilvania şi al companiei de consultanţă şi audit EY România. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO