Eveniment

Termoenergetica anunţă: Desfăşurăm lucrări de reîntregire a reţelei primare şi de remediere a unor avarii

Termoenergetica anunţă: Desfăşurăm lucrări de...

Autor: Gabriel Pecheanu

07.11.2022, 10:46 67

Termoenergetica anunţă că, de luni, se desfăşoară lucrări de reîntregire a reţelei primare şi de remediere a unor avarii apărute în ultima perioadă în trei dintre sectoarele Capitalei.

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă că, începând de luni, se desfăşoară lucrări de reîntregire a reţelei primare şi de remediere a unor avarii apărute în ultima perioadă, pe conductele de termoficare, în zone din sectoarele 4, 5 şi 6, potrivit unui comunicat de presă.

Conform sursei citate, vor fi efectuate lucrări pe conducta Magistralei DN 700 în zona Căii Ferentari din Sectorul 5 al Capitalei. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură pentru 8 puncte termice, care alimentează aproximativ 70 de blocuri va fi sistată până joi, 10.11.2022, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire şi punctele termice din zona Calea Ferentari, Şoseaua Sălaj şi străzile Spătaru Preda şi Năsăud. Oprirea este impusă de necesitatea reîntregirii reţelei primare după finalizarea lucrărilor executate (şi a probelor de presiune) de Compania Energetica Servicii. Compania a montat în ultima perioadă aproximativ 1000 de metri de conductă nouă, preizolată, dotată cu senzori de detecţie a avariilor.

De asemenea, lucrări vor fi efectuate pe conducta Magistralei Griviţa, DN 700, în zona Bulevardului Geniului din Sectorul 6 al Capitalei. Vor funcţiona deficitar consumatorii din zona bulevardelor I.Ghe. Duca şi Dinicu Golescu, Piaţa Gării de Nord şi Calea Plevnei până miercuri, 09.11.2022, ora 23.00.

Termoenergetica mai anunţă lucrări pe conducta DN 800, în zona Iuliu Maniu din Sectorul 6. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură pentru 4 puncte termice, care alimentează un număr de aproximativ 77 de blocuri şi Grădiniţa nr.195, va fi sistată până miercuri, 09.11.2022, ora 23.00, precum şi pe conducta DN 600, în zona Calea Văcăreşti din Sectorul 4. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură pentru 2 puncte termice, care alimentează un număr de aproximativ 38 blocuri şi Şcoala Generală nr.100, va fi sistată până joi,10.11.2022. Vor fi afectate de oprire punctele termice din zona Căii Văcăreşti.

„Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucuresti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren. Se va lucra simultan în mai multe locuri, astfel încât, pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat. Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele înregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO