Eveniment

Terry Myerson, vicepreşedintele executiv al Microsoft, a fost demis de la conducere pe fondul unei reorganizări a companiei

Terry Myerson. Sursa foto: Business Insider

Terry Myerson. Sursa foto: Business Insider

Autor: Alexandra Cepăreanu

29.03.2018, 20:08 140

Terry Myerson, longevivul vicepreşedinte executiv al Microsoft, a fost demis de compania Microsoft. Vestea vine ca parte a unui proces de restructurare a companiei, potrivit Business Insider. Ca parte a reorganizării, vicepreşedintele executiv al Microsoft Office Rajesh Jha va acoperi şi rolul lui Myerson.

„Astăzi anunţăm formarea a două echipe noi de ingineri care să ne ajute să accelerăm inovaţia companiei şi pentru a satisface mai bine nevoile clienţilor şi partenerilor noştri”, a anunţat CEO-ul companiei, Satya Nadella printr-un mail.

Rajesh Jha va devein liderul grupului "Experiences & Devices," care va reuni Windows şi Office sub o singură siglă.

„Scopul noii echipe este de a uni cele două produse, Windows şi Office pentru a oferi utilizatorilor finali noi experienţe”, a scris Satya Nadella.

Terry Myerson a lucrat la compania Microsoft 21 de ani, ocupându-se iniţial de firma Intersé, iar ulterior de programul Windows.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO