Eveniment

Toate locurile la ATI destinate pacienţilor cu noul coronavirus sunt ocupate în Prahova

Toate locurile la ATI destinate pacienţilor cu noul...

Autor: Andreea Tobias

29.08.2020, 14:18 164

Toate locurile la terapie intensivă destinate pacienţilor cu noul coronavirus sunt ocupate în judeţul Prahova, iar Unitatea mobilă de Terapie Intensivă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti este indisponibilă din cauza unei „defecţiuni tehnice”.

În judeţul Prahova, 4.121 persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2 de la începutul epidemiei.

137 de prahoveni au murit, ultimul deces asociat COVID-19 fiind înregistrat la un bărbat în vârstă de 74 de ani, care avea şi comorbidităţi.

Conform informării de sâmbătă emise de autorităţile locale, numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19, în Prahova, este de 328, dintre care 289 de paturi sunt ocupate.

La ATI, toate cele 20 de locuri alocate bolnavilor cu SARS-CoV-2 au fost raportate ca fiind ocupate.

„Unitatea mobilă de Terapie Intensivă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti este, în continuare, indisponibilă din cauza unei defecţiuni tehnice”, arată informarea.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO