Eveniment

Top 10 angajatori de forţă de muncă asiatică: O agenţie de plasare de forţă de muncă, un mare jucător din comerţ şi o companie de tehnologie sunt cei mai mari angajatori de muncitori asiatici

Top 10 angajatori de forţă de muncă asiatică: O...

Autor: Ramona Cornea

27.04.2023, 00:07 1016

Pe primul loc în clasament este Work Inn Locations, o agenţie de plasare de forţă de muncă din Bucureşti, cu 506 muncitori asiatici, urmată de Profi, cu 470 angajaţi, Huawei Technologies, cu 409, şi de Faurecia România, cu 384 de astfel de angajaţi În clasament este şi Supercom, jucător pe piaţa serviciilor publice de salubritate şi de management al deşeurilor, care a preluat serviciul public de operare a Centrului de Management Integrat al Deşeurilor din Cluj anul trecut şi a creat astfel 900 de locuri de muncă noi.

O agenţie de plasare de forţă de muncă, un mare jucător din comerţ şi o companie de tehnologie sunt cei mai mari angajatori de mun­citori asiatici, arată transmise de Inspecţia Muncii, la solicitarea Ziarului Financiar. 

Astfel, clasamentul celor mai mari angajatori români de forţă de muncă din Asia este condus de Work Inn Locations, o agenţie de plasare de forţă de muncă din Bucureşti, cu 506 muncitori asiatici. Fondată în anul 2019, cu afaceri de 2,56 milioane de lei în 2021, ultimul an pentru care există date publice la Ministerul Finanţelor, în creştere cu 4190% faţă de anul precedent, de la 59.737 de lei în 2020.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO