Eveniment

Topul celor mai mari salarii obţinute pe contracte de muncă: Cine sunt cei 14 angajaţi care au salarii de peste 20.000 de euro net pe lună

Topul celor mai mari salarii obţinute pe contracte de...

Autor: Adelina Mihai

10.05.2022, 17:30 3586

Un număr 14 salariaţi cu funcţii de conducere au salarii nete de peste 20.000 de euro pe lună, arată primul top al celor mai bine plătite ocupaţii din România.

Cel mai mare salariu încasat de un salariat din România, pe contract individual de muncă, este de aproape 23.000 de euro net pe lună şi este obţinut de preşedintele unei organizaţii profesionale naţionale din domeniul sportiv, arată datele extrase din Revisal, softul de evidenţă a salariaţilor al Inspecţiei Muncii.

Topul celor mai bine plătiţi 14 salariaţi din privat din România, care obţin peste 20.000 de euro net pe lună pe contracte individuale de muncă, este dominat de directori generali sau adjuncţi care lucrează în sectoare de activitate diverse: retail alimentar, producţia de energie, comerţ cu produse farmaceutice, IT, industria textilă sau fabricarea biscuiţilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO