Eveniment

Trafic deviat la intrarea în Aeroportul Internaţional Henri Coandă până la finalul lunii aprilie

Trafic deviat la intrarea în Aeroportul Internaţional...

Autor: Mediafax

03.03.2020, 00:00 135

Accesul din DN 1 către Aeroportul Internaţional Henri Coandă, sensul de mers Bucureşti – Ploieşti, se va efectua prin sensul giratoriu de sub pasajul Otopeni din DN1, km 16+120, începând cu data de 3 martie, anunţă Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti. „Începând din data de 3 martie, ora 9:00, accesul auto la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, pe sensul dinspre Capitală, se va efectua pe breteaua de nord, pe lângă actuala bandă de ieşire”, se arată în comunicatul Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Breteaua de acces existentă în prezent pentru intrarea din DN 1 în Aeroportul Internaţional Henri Coandă se va închide, pentru executarea lucrărilor în interiorul sensului giratoriu de la Terminalul Sosiri al Aeroportului, în vederea realizării obiectivului „Modernizarea liniei de cale ferată Bucureşti - Nord - Aeroportul Internaţional Henri Coandă, Bucuresti - Faza I, Racord CF la Terminalul 1". Se estimează că restricţia va durra până în data de 30 aprilie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO