Eveniment

Trafic rutier restricţionat în Capitală din cauza finalei Cupei României

Trafic rutier restricţionat în Capitală din cauza...

Autor: Gabriela Ghitcuta

17.05.2016, 12:13 242

Meciul dintre Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj, din finala Cupei României, ce se va disputa marţi, de la ora 21.30, pe Arena Naţională aduce restricţii de trafic pe mai multe străzi din zona stadionului, se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere.

"Str. Maior Coravu, între şos. Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson; str. Pierre de Coubertin, între str. Vatra Luminoasă şi Rondul de la intrarea în stadion, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson; str. Tony Bulandra, între str. Vatra Luminoasă şi Rondul de la intrarea în stadion, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson; str. Sergent Vasile Şerbănică, între bd. Basarabia şi acces intrare în stadion", se notează în comunicat.

Pentru a permite accesul celor aproape 40.000 de suporteri care şi-au cumpărat bilete, circulaţia rutieră pe străzile menţionate de Brigada Rutieră va fi restricţionată începând cu ora 17.00. Ca rute ocolitoare, poliţiştii recomandă şos. Mihai Bravu – şos. Iancului – şos. Pantelimon; bd. Unirii – bd. Decebal – şos. Mihai Bravu – str. Baba Novac – bd. Nicolae Grigorescu – bd. Basarabia.

De asemenea, Poliţia Capitalei anunţă că în zona Arenei Naţionale vor fi prezenţi, marţi seară, peste 240 de poliţişti de ordine publică şi de la rutieră. Totodată, vor fi intesificate şi acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun.

Jandarmeria Capitalei, care anunţă peste 600 de forţe prezente în zona Arenei Naţionale, precizează că accesul spectatorilor pe stadion se va face începând cu ora 19.30, doar pe baza de bilete şi invitaţii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO