Eveniment

Traficul spre Transalpina se desfăşoară cu restricţii, după ce drumul s-a surpat

Traficul spre Transalpina se desfăşoară cu...

Autor: Departamentul Corespondenti

20.04.2016, 19:14 162

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, DJ 106 Tilişca – Rod, care merge spre şoseaua Transalpina, s-a surpat pe o suprafaţă de doi metri pătraţi, fiind afectată o porţiune din zidul de susţinere a părţii carosabile.

"În cursul zilei de miercuri, pe DJ 106 E, Tilişca - Rod, s-a surpat o porţiune din zidul de susţinere a părţii carosabile, pe o suprafaţă de aproximativ doi metri pătraţi. Incidentul nu constituie un pericol major pentru siguranţa traficului rutier. Cu toate acestea, preventiv, au fost aplicate măsuri în trafic”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter.

Aceasta a afirmat că poliţiştii rutieri au impus îngustarea benzii de circulaţie pe sensul Tilişca – Rod, limitarea vitezei de circulaţie a autovehiculelor la 20 km/h şi semnalizarea zonei cu panouri şi indicatoare specifice de informare.

Din primele informaţii a reieşit că surparea drumului judeţean s-a produs din cauza ploilor abundente din ultima perioadă, Sibiul aflându-se miercuri sub atenţionare de cod galben de ploi şi vânt.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO