Eveniment

TRAGEDIA din Clubul Colectiv: În cât timp a ajuns prima ambulanţă la faţa locului - VIDEO

TRAGEDIA din Clubul Colectiv: În cât timp a ajuns prima...
31.10.2015, 11:27 5360

Secretarul de stat Raed Arafat a explicat, sâmbătă, la Palatul Victoria, modul în care au decurs primele măsuri luate în cazul incendiului izbucnit la Clubul Colectiv din Bucureşti, care s-a soldat cu moartea a 27 de oameni şi rănirea altor aproape 200.

 

Potrivit secretarului de stat, prima ambulanţă a ajuns la clubul Colectiv din Bucureşti după 11 minute de la primul apel efectuat la numărul de urgenţă 112.

"Apelul a intrat la 22:32, au fost mobilizate primele forţe şi au început deplasarea către locul incendiului, sosind acolo la 22:43. Deci, de la primirea primului apel la 112 până la sosirea la faţa locului 11 minute", a spus Arafat.

"Constatând situaţia de acolo, a fost solicitată declanşarea planului roşu, care este planul pe care îl declanşăm automat când vedem că avem un număr mare de victime la faţa locului şi unde este necesară mobilizarea unui număr mare de echipaje şi inclusiv a unor echipaje suplimentare speciale pentru intervenţie la dezastre sau accidente colective", a precizat secretarul de stat.

Ultimul bilanţ al incendiului de vineri seară din Club Colectiv arată 27 de persoane decedate şi alte 146 de persoane internate la acest moment la spitalele din Capitală, a anunţat sâmbătă dimineaţă Raed Arafat, precizând că 17 dintre decedaţi nu au fost identificaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO