Eveniment

Traian Băsescu: Preşedintele Iohannis a ales corect

Traian Băsescu: Preşedintele Iohannis a ales corect

Autor: Gabriel Pecheanu, Mediafax

09.07.2018, 15:06 54037

Fostul şef al statului, Traian Băsescu, a afirmat, luni, că preşedintele Klaus Iohannis ”a ales corect, punând în aplicare decizia CCR şi a revocat-o pe Laura Codruţa Koveşi”, dar i-a îndemnat pe cei care cereau acest lucru să pună în aplicare referendumul care reduce la 300 numărul parlamentari.

”300. Preşedintele Iohannis a ales corect, punând în aplicare decizia CCR şi a revocat-o pe Laura Codruţa Koveşi. Este acum de văzut dacă cei care îi cereau imperativ Preşedintelui Iohannis să respecte decizia CCR, sunt la rându-le dispuşi să pună în aplicare decizia CCR prin care a fost validat referendumul care reduce la 300 numărul parlamentarilor. Hai băieţi, puţin curaj. 300”, a scris pe pagina sa de Facebook Traian Băsescu.

El a revenit cu un post-scriptum - ”România nu are în momentul de faţă mai mult de 300 de politicieni care să poată exercita cu competenţă funcţia de parlamentar”.

Purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi, a anunţat, luni, că preşedintele României Klaus Iohannis a emis decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi de la conducerea DNA, potrivit deciziei Curţii Constituţionale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO