Eveniment

Tudorel Toader îl ameninţă pe Dragnea: Va veni un moment în care voi vorbi mai mult şi mai multe

Tudorel Toader îl ameninţă pe Dragnea: Va veni un...

Autor: Diana Grigore

11.04.2019, 12:41 7013

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, joi, referitor la declaraţiile făcute în ultima perioadă de liderul PSD, Liviu Dragnea în ceea ce-l priveşte, că va veni un moment în care va vorbi mai mult şi mai multe.

„Lasă. Întrebaţi-l pe dânsul de ce, iar eu dau răspunsuri parţiale, dar probabil că va veni un moment în care voi vorbi şi mai mult şi mai multe”, a declarat Tudorel Toader, în Parlament, întrebat dacă s-a simţit umilit la Bruxelles aşa cum spunea Liviu Dragnea pentru că a fost cu doar câteva articole din Ordonanţa pe care intenţiona să o dea.

Afirmaţiile lui Tudorel Toader vin în contextul în care, săptămâna trecută, liderul PSD Liviu Dragnea a afirmat că Tudorel Toader s-a umilit la Bruxelles, deoarece a mers cu 7-8 articole din OUG pe codurile penale.

„Să meargă la Bruxelles cu 7-8 articole, într-o mare umilinţă. În ceea ce priveşte codurile, parlamentul să îşi urmeze cursusl. Aceste legi trebuie să fe finalizate. Gvernul trebuie să se ocupe de programul de guvernare.Nu putem să lăsăm să se discute despre teme parazit luni de zile”, susţinea Liviu Dragnea, pe 5 aprilie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO