Eveniment

Ucrainenii spun că au scufundat cea mai mare navă de război a ruşilor

Războiul din Ucraina

Ucrainenii spun că au scufundat cea mai mare navă de...

Autor: Ramona Cornea

15.04.2022, 00:07 153

► Autorităţile ucrainene au anunţat că au scu­fundat cea mai mare navă de război a Rusiei, Moscova, în Marea Neagră, după un atac cu rachete. În schimb, Kremlinul a transmis că nava  a suferit daune semnifi­cative în urma unui incendiu, scrie Washington Post.

► Oficialii ruşi spun că Ucraina a efectuat atacuri aeriene asupra unei zone rezidenţiale din Rusia joi, scrie BBC. Ruşii spun că două elicoptere militare echipate cu arme grele au atacat oraşul Klimovo, rănind şapte persoane.

► Ministerul Apărării din Ucraina susţine că aproximativ 300 de persoane au fost ţinute ostatice timp de patru săptămâni în subsolul unei şcoli de lângă Cernihiv, în nordul Ucrainei.

► Un număr de 197 de copii au murit de la începutul războiului din Ucraina, potrivit Procuraturii Generale a Ucrainei. Într-un comunicat de presă, citat de BBC, oficialii ucraineni au adăugat că 351 de copii au fost răniţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO