Eveniment

Udrea: Există cereri pentru cumpărarea a 5.000 locuinţe ANL, dar au fost vândute sub 100 de unităţi

Udrea: Există cereri pentru cumpărarea a 5.000 locuinţe ANL, dar au fost vândute sub 100 de unităţi

Autor: Ioan Dornescu

29.12.2010, 13:52 29

Primăriile au primit cereri de cumpărare pentru 5.000 delocuinţe ANL, din totalul de 27.000 de unităţi locativedisponibile, dar până în prezent au fost vândute chiriaşilor maipuţin de 100 de locuinţe construite de agenţie, a declarat,miercuri, ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, citat de MediafaxBusiness.

"Sperăm ca primarii să fie mai receptivi la solicitările decumpărare şi să vândă locuinţele mai repede, pentru că tot încomunităţile lor vor construi mai departe", a declarat Udrea, lainaugurarea unui ansamblu de locuinţe pentru tineri, construit înregim ANL, în cartierul Colentina.

La eveniment a participat şi primarul Sectorului 2 almunicipiului Bucureşti, Neculai Onţanu.

"Noi vindem cu cât construim. La Bucureşti este un preţ bun, înprovincie preţul este mare pentru piaţa de acolo. Va trebui săîncercăm să găsim o soluţie în aşa fel încât această lege carepermite vânzarea să poată fi pusă în practică", a afirmatUdrea.

Ea a precizat că în acest an ministerul a construit mai ieftindecât în 2009 şi a estimat că şi în 2011 costurile vor fi mai micifaţă de 2010.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO