Eveniment

ULTIMĂ ORĂ: Incendiu puternic la Notre-Dame. Catedrala simbol a Parisului este mistuită de flăcări. Reportaj ZF de la faţa locului. Galerie FOTO, VIDEO.

Autor: Răzvan Botea, Ziarul Financiar , Mediafax

15.04.2019, 20:15 5226

UPDATE: Sute de mii de oameni privesc cu stupoare cum monumentul simbol al Parisului se prăbuşeşte sub ochii lor. Flăcările continuă să se extindă cu sălbăticie ameninţând clădirile din jur. Circulaţia a fost blocată pe mai multe bulevarde de mulţimea de privitori, în timp ce zeci de sirene se aud în jur. Autorităţile franceze intervin cu auto-speciale şi elicoptere pentru salvarea clădirii istorice.


UPDATE: Au început să se desprindă bucăţi din acoperişul Catedralei. Poliţia nu lasă pe nimeni să se apropie, zona a fost evacuată pe un perimetru de mai multe străzi. 

Un incendiu a izbucnit luni seară la Catedrala Notre-Dame din Paris, care a fost evacuată, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de site-ul cotidianului Le Figaro.

Incendiul a izbucnit la ora 18.50 (19.50, ora României) la o sursă a sistemului de încălzire al Catedralei Notre-Dame.

Catedrala, monumentul istoric cel mai vizitat din Europa, a fost evacuată.

Numeroase echipaje de pompieri încearcă să stingă incendiul.

- continuă -

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO