Eveniment

ULTIMĂ ORĂ: Oficialul brazilian care s-a întâlnit acum câteva zile cu Donald Trump a fost confirmat ca având coronavirus

ULTIMĂ ORĂ: Oficialul brazilian care s-a întâlnit...

Autor: Mihai Draghici, Mediafax

12.03.2020, 19:19 314

Secretarul de presă al Preşedinţiei Braziliei, Fabio Wajngarten, a fost confirmat ca având coronavirus la câteva zile după ce s-a întâlnit s-a întâlnit cu preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, afirmă surse citate de presa braziliană şi americană.

Fabio Wajngarten, secretarul de presă al preşedintelui brazilian Jair Borlsonaro, a fost diagnosticat joi ca având coronavirus, la doar câteva zile după revenirea dintr-o vizită oficială în Statele Unite, afirmă surse citate de site-ul brazilian Estadao.com.br şi de site-ul american Axios.com.

Potrivit presei braziliene, starea de sănătate a preşedintelui Jair Bolsonaro este monitorizată.

Donald Trump a declarat joi că "nu este preocupat" de diagnosticul în cazul lui Wajngarten.

Casa Albă a anunţat miercuri că Donald Trump nu a fost testat pentru coronavirus.

Potrivit CNN, Fabio Wajngarten a participat la un dineu cu Donald Trump sâmbătă, iar ulterior a mers la petrecerea organizată la ziua de naştere a lui Kimberly Guilfoyle, directorul comisiei de finanţare a campaniei electorale a lui Donald Trump. La petrecere au participat inclusiv Donald Trump şi membri ai familiei acestuia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO