• Leu / EUR4.9437
  • Leu / GBP5.6284
  • Leu / USD5.0679
Eveniment

Ultimele 2 săptămâni de vară, fără apă caldă în Constanţa, pentru lucrări la reţeaua de termoficare

Ultimele 2 săptămâni de vară, fără apă caldă în Constanţa, pentru lucrări la reţeaua de termoficare

Autor: Mediafax

11.08.2022, 17:37 57

Ultimele două săptămâni de vară vor fi fără apă caldă în Constanţa, unde au loc lucrări pentru modernizarea reţelei de transport a agentului termic primar, anunţă, joi, Primăria Constanţa.

Primăria Constanţa a transmis că sistemul municipal de termoficare se află în faza de executare lucrări importante de investiţii pentru modernizarea reţelei de transport a agentului termic primar.

De asemenea, sunt în lucru proiecte atât pentru realizarea unei noi surse de producere a energiei electrice şi termice, cât şi de modernizare a reţelei de distribuţie a agentului termic secundar.

„Având în vedere că în această perioadă, în scopul pregătirii sistemului de termoficare pentru sezonul rece, se impune executarea unor lucrări de întreţinere şi reparaţii a instalaţiilor de producere a energiei termice din CET Palas şi a celor de transport şi distribuţie aflate în administrarea Termoficare Constanţa SRL fiind totodată necesare opriri tehnologice solicitate de constructor pentru derularea programului de investiţii de modernizare a reţelei de transport a agentului termic primar, vă informăm că în perioada 16.08.2022-31.08.2022 va fi oprită furnizarea apei calde de consum în municipiul Constanţa”, potrivit sursei citate.

Primăria Constanţa transmite că lucrările sunt necesare pentru a asigura constănţenilor confortul termic dorit, la un preţ accesibil şi cu un impact minim asupra mediului.

„Pentru că toate aceste lucrări necesare creează şi un disconfort generat de lipsa apei calde în perioada indicată, ne cerem scuze constănţenilor afectaţi şi vă asigurăm că toate părţile menţionate mai sus sunt implicate în găsirea celor mai eficiente soluţii pentru îmbunătăţirea serviciului de furnizare a energiei termice către constănţeni”, mai spun reprezentanţii Primăriei Constanţa.

AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - vineri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9437
Diferență: 0,0506
Ieri:
Azi: 5.0679
Diferență: 1,1496
Ieri:
Azi: 5.6284
Diferență: -0,5934
Ieri:
Azi: 5.1569
Diferență: 0,4578
Ieri: