Eveniment

Ultra Pro, la un pas de inchidere, Cum s-a ajuns aici. Ce fac sotii Fughina

Ultra Pro, la un pas de inchidere
12.05.2009, 18:46 125

K Tech Electronics, compania din spatele lantului IT Ultra Pro Computers, este la doar cativa pasi de prabusire. Saptamanalul Business Magazin scrie in numarul care apare astazi ca datoriile neachitate la banci si furnizori ale K Tech depasesc 15 mil. euro, potrivit unei surse din piata, compania fiind in incapacitate de plata atat din lipsa lichiditatilor, cat si din cauza vanzarilor in scadere.

Bancile au cerut in instanta executarea silita a K Tech Electronics, castigand astfel dreptul de a pune sechestru pe depozitele companiei de retail IT si de a folosi stocurile evaluate la aproximativ 5 mil. euro pentru a-si recupera o parte din creante. Insa procesul a fost sistat in momentul in care K Tech Electronics a contestat executarea silita. Pe langa creditele, compania mai are de platit in jur de 5 mil. euro furnizorilor, datorii confirmate de numarul tot mai mare al somatiilor de plata si dosarelor de insolventa depuse in instanta impotriva companiei sotilor Alina si Cristian Fughina. Ei nu au dorit sa faca niciun comentariu.
Cititi mai multe in BUSINESS Magazin - www.businessmagazin.ro
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO