Eveniment

Un accident rutier pe DN 1, în Otopeni, a dus la îngreunarea circulaţiei pe traseul ambulanţelor care urmează să transporte răniţii din Muntenegru

Un accident rutier pe DN 1, în Otopeni, a dus la...

Autor: Andrei Dumitrescu

25.06.2013, 18:17 523

O femeie a fost rănită, marţi după-amiază, pe DN 1, în Otopeni, în urma unui accident rutier ce a dus la îngreunarea circulaţiei pe traseul ambulanţelor care urmează să transporte răniţii din accidentul produs în Muntenegru.

Potrivit surselor citate, accidentul ar fi fost provocat de un autocar care a lovit, din spate, un autoturism de teren. Şoferul acestuia a pierdut controlul maşinii, care a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu o Dacia Logan condusă de o femeie, care venea din sens opus, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţia Ilfov..

În urma impactului, femeie de la volanul Daciei a rămas încarcerată.

După intervenţia unei echipaj de descarcerare, ea a fost transportată la spital, cu un elicopter SMURD.

Din cauza accidentului, circulaţia este îngreunată pe traseul ambulanţelor care urmează să preia la Aeroportul "Henri Coandă" persoanele rănite în urma accidentului din Muntenegru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO