Eveniment

Un antreprenor local a câştigat marele premiu de 40.000 de euro la PokerFest Bucureşti

Un antreprenor local a câştigat marele premiu de 40.000...

Autor: Cătălina Butan

10.11.2013, 19:09 1342

Gabriel Chiva, proprietarul unei firme furnizoare de servicii IT, a câştigat marele premiu de 40.490 de euro al turneului de poker desfăşurat în România în această lună, PokerFest Bucureşti.

Programator de meserie, Chiva, a reuşit să-l învingă pe Slaven Pop, unul dintre cei mai buni jucători din Bulgaria, care s-a clasat pe locul doi, câştigând 27.850 de euro.

“Joc poker de plăcere, dar este fantastic să ajung să câştig un asemenea turneu. Voi ţine cupa la vedere, pe birou”, a spus Chiva.

Evenimentul PokerFest Bucureşti a avut o intrare de 800 de euro şi a fost găzduit de PokerFest Club Bucureşti şi hotelul Pullman din Bucureşti. Valoarea totală a premiilor de la PokerFest Bucureşti s-a ridicat la 163.840 de euro.

Printre cei 237 de jucători care au participal la PokerFest Bucureşti se numără nume consacrate ale pokerului românesc, Robert Cezărescu, singurul jucător român sponsorizat de Full Tiltl Poker şi singurul dublu campion PokerFest România, Ionel Anton, câştigătorul celui mai mare premiu din istoria pokerului românesc sau Dan Murariu, dublu campion Unibet Poker.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO