Eveniment

Un autocar plin cu suporteri ai echipei de fotbal Oţelul a luat foc pe E 85, fiind distrus complet

Autor: Mediafax

17.07.2011, 17:16 196

Autocarul în carese aflau aproximativ 50 de suporteri ai echipei de fotbalOţelul Galaţi şi care a luat foc, duminică, pe E85, la graniţa judeţelor Vrancea şi Bacău, a ars aproape complet înurma incendiului, însă nicio persoană nu a fostrănită, pasagerii reuşind să iasă la timp dinmaşină.

Şeful Inspectoratului pentruSituaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, locotenent colonel FlaviuChişchiop, a declarat pentru MEDIAFAX că incendiula fost anunţat la ISU Bacău de către pasageri ai autocarului, iarulterior, la ora 16.15, a fost anunţat şi ISU Vrancea.

Potrivit sursei citate, la faţalocului au fost trimise două autospeciale de la Detaşamentul depompieri Adjud, cu zece subofiţeri, iar lamomentul în care aceştia au ajuns autocarul era cuprins de flăcăriîn întregime.

La ora transmiterii acestei ştiri,incendiul fusese stins.

Şeful ISU Vrancea a precizat căautocarul a fost distrus aproape complet în urma incendiului, însănicio persoană nu a fost rănită, toţi pasagerii reuşind să iasă latimp din maşină.

În autocar seaflau aproximativ 50 de suporteri ai echipei de fotbal OţelulGalaţi, care la acest moment aşteaptă şă fie preluaţi de o altămaşină.

Autocarulse îndrepta spre Piatra Neamţ,într-un convoi de mai multe maşini cu suporteri ai Oţelul plecatede la Galaţi.

Duminică seară, de la ora 20.45,la Piatra Neamţ se dispută Supercupa României,între deţinătoarea titlului Ligii I, Oţelul Galaţi, şicâştigătoarea Cupei, Steaua Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO