Eveniment

Un bărbat şi-a dat foc în faţa unui centru pentru mame şi copii din Hunedoara

Un bărbat şi-a dat foc în faţa unui centru pentru...

Autor: Loredana Ficiu, Mediafax

21.05.2018, 14:10 117

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, Călin Dumitrescu, bărbatul de 42 de ani a fost transportat, luni, la Unitatea de Primiri Urrgenţe Hunedoara, după ce şi-a dat foc. Acesta are arsuri de gradele II şi III pe 55 a sută din suprafaţa corpului, la scurt timp fiind transferar la Spitalul de Arşi din Capitală.

”S-a primit o solicitare pe 112 care anunţa că, în Hunedoara, în faţa unui centru pentru copii şi mame, este un bărbat care şi-a dat foc. La faţa locului s-au deplasat echipaje de la Pompieri, SMURD Hunedoara şi SAJ Hunedoara, găsind un bărbat de 42 de ani, cunoscut cu probleme psihice, care s-a autoincendiat cu o substanţă lichidă, probabil benzină. Pacientul a fost preluat de echipajul SAJ cu medic, evaluat, stabilizat şi transportat la UPU Hunedoara. În urma evaluarii în UPU s-a constatat că pacientul prezintă arsuri pe aproximativ 55% din suprafaţa corporală,de gradul 2 şi câteva zone de arsuri de gradul 3. Pacientul va fi trimis la Spitalul de Arşi din Bucureşti”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara.

Poliţiştii susţin că bărbatul ar fi recurs la acest gest, din cauza unor probleme de familie.

”Poliţia municipiului Hunedoara investighează motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la acest gest. Din primele date se pare că fapta a fost generată de motive de natură familială. Până săptămâna trecută, bărbatul a făcut obiectul unui ordin de protecţie emis de Judecătoria Hunedoara. La Poliţia municipiului Hunedoara nu există vreo plângere pe numele său pentru fapte de violenţă domestică”, a spus Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Bărbatul are doi copii cu femeia care a beneficiat de ordinul de protecţie.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru MEDIAFAX, că în centrul de primiri în regim de urgenţă pentru mame şi copii, unde bărbatul şi-a dat foc, erau soţia şi cei doi copii ai acestuia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO