Eveniment

Un bătrân a căzut din tramvai pentru că vatmanul a plecat cu uşile deschise

Un bătrân a căzut din tramvai pentru că vatmanul a...

Autor: Adriana Mit, Mediafax

25.03.2019, 15:45 124

Un bărbat în vârstă de 82 de ani a căzut din tramvai în oraşul Arad, luni, după ce vatmanul a plecat din staţie înainte ca uşile să fie închise. Bărbatul a fost dus la spital, iar Poliţia a declanşat o anchetă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incidentul a avut loc, luni, în staţia din Piaţa Romană, din oraşul Arad. Potrivit martorilor, un bătrân în vârstă de 82 de ani s-a dezechilibrat şi a căzut din tramvai după ce vatmanul a plecat din staţie fără să se asigure că uşile sunt complet închise.

În urma incidentului, bătrânul a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Judeţean Arad cu o ambulanţă.

Directorul Companiei de Transport Public Arad, Claudiu Godja, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că incidentul este cercetat în cadrul instituţiei, fiind vorba, cel mai probabil, de o greşeală a vatmanului.

“Nu ştim cu certitudine ce s-a întâmplat, Poliţia Rutieră cercetează evenimentul şi ei vor stabili şi circumstanţele şi persoana vinovată. La prima vedere, este posibil să fie o eroare umană, o greşeală a vatmanului, ar fi plecat înainte ca uşile să fie închise complet. Domnul era pe scări, nu ştim exact ce s-a întâmplat, pe scările tramvaiului a căzut”, a afirmat Claudiu Godja.

Potrivit acestuia, a fost verificată starea tehnică a uşilor, sistemul de închidere/deschidere al uşilor şi totul era în regulă, ceea ce duce la ipoteza confirm căreia a fost vorba de eroare umană.

Godja a mai spus că după concluziile Poliţiei Rutiere, vatmanul va intra în cercetare disciplinară.

De asemenea, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad au anunţat că se efectuează cercetări în acest caz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO