Eveniment

Un copil şi mama lui au murit într-un accident rutier în zona Jilava. Circulaţia este blocată

Un copil şi mama lui au murit într-un accident rutier...

Autor: Claudiu Surmei

03.01.2017, 19:02 403

"Femeia care se afla încarcerată a fost declarată decedată de către medicii de la SABIF. Sunt două victime în total, femeia de la volan şi copilul care se afla în maşină. Accidentul a avut loc între un tir şi un autoturism, lovindu-se frontal. Şoferul de pe tir este conştient. S-a intervenit cu o maşină de descarcerare, două maşini cu apă şi spumă, o ambulanţă de prim ajutor şi din partea SABIF un o echipa cu medic", au declarat oficiali ISU-Bucureşti pentru MEDIAFAX.

În judeţul Ilfov, traficul rutier este întrerupt pe DN5 Bucureşti - Giurgiu, în zona Jilava. Conform primelor informaţii primite, autoturismul a pătruns pe sensul opus. Până la reluarea circulaţiei, pot fi folosite rute ocolitoare alcătuite din drumuri judeţene, cum ar fi: din 1 Decembrie: DJ401D Copăceni - DJ401A Vidra - DJ401 Berceni - DN Centura Bucureşti sau DJ401D Dărăşti - Măgurele - DN Centura Bucureşti (în ambele sensuri); din Adunaţii-Copăceni: DJ412A Dărăşti-Vlaşca - Novaci - DN6 Mihăileşti - Bucureşti (în ambele sensuri), informează centrul Infotrafic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO