Eveniment

Un milionar român la bordul noului Titanic. "Când s-au anunţat biletele am luat un Xanax şi am apăsat pe cel mai scump bilet"

Un milionar român la bordul noului Titanic. "Când s-au anunţat biletele am luat un Xanax şi am apăsat pe cel mai scump bilet"

Autor: Gândul

08.04.2012, 17:57 2817

Noul Titanic va pleca astăzi, la 19.00 GMT, din portul Southamptom cu 1309 de pasageri la bord, el urmând să refacă traseul celebrului vas de croazieră care s-a scufundat în urmă cu o sută de ani. Printre cei care au plătit pentru această călătorie aniversară se află şi familia milionarului român Cornel Tăbăcaru.

Pregătirile pentru această "călătorie unicat", după cum o descriu organizatorii, au început în urmă cu cinci ani. Vasul de lux MS Balmoral, va pleca din Southampton duminică, pe 8 aprilie, exact în aceeaşi zi în care, în 1912, Titanicul îşi începea călătoria.

Toate biletele pentru croazieră au fost vândute de la finele anului 2011, preţul variind între 4.429 de dolari şi 12.655 de dolari, potrivit CBC.

Pe 10 aprilie, vasul urmează să ajungă la New York, apoi se va deplasa spre Halifax. Va exista şi un moment special, vasul urmând să ajungă şi în punctul în care în urmă cu o sută de ani, Titanicul se scufunda. Călătăria urmează să se încheie pe 18 aprilie la New York.

Citiţi mai multe detalii pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO