Eveniment

Un mort şi un rănit, în urma unui atac într-o clinică din Canada

Un mort şi un rănit, în urma unui atac într-o...

Autor: Roxana Maciuca

17.06.2016, 09:32 142

Potrivit poliţiei din Calgary, oraş din sudul provinciei Alberta, în apropiere de graniţa cu Statele Unite, ar fi vorba despre o dispută internă.

"Sesizările anterioare susţineau că mai multe persoane au fost înjunghiate. Când am ajuns la faţa locului, am descoperit o persoană decedată şi alte două cu răni care nu le pun în pericol vieţile", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din Calgary.

Femeia rănită a fost transportată la spital, în timp ce suspectul, şi el rănit, a primit asistenţă medicală la faţa locului. Purtătorul de cuvânt al poliţiei nu a precizat care este relaţia dintre suspect şi cele două victime.

O recepţioneră de la clinica medicală Olive a declarat că atacul a avut loc pe holul care duce spre clinica de acupunctură.

"Am sunat la poliţie", a declarat ea, adăugând că pacienţii au fost înştiinţaţi să nu se mai prezinte la clinică pentru programări, în condiţiile în care clădirea a fost sigilată de autorităţi pentru colectarea de probe. O anchetă a fost deschisă în acest sens.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO