Eveniment

Un nou retailer de haine s-a lansat în România. De unde vine şi ce oferă acesta

Un nou retailer de haine s-a lansat în România. De unde...

Autor: Ioana Matei

24.04.2021, 10:10 230

Born2be, unul dintre cele mai mari magazine online de modă din Polonia s-a lansat în România. Pe platforma online, retailerul pune la dispoziţia cumpărătorilor  o selecţie largă de produse pentru femei, bărbaţi şi copii, (aproape 18.000 de modele de încălţăminte şi îmbrăcăminte), încadrate într-un segment de preţ atractiv, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei. 

Daniel Duniak, director de dezvoltare al firmei AZA Group, care include printre altele magazinul Born2be, declară: „Suntem pe piaţa poloneză de 7 ani, perioadă în care ne-am bucurat de un ritm rapid de dezvoltare, platforma noastră fiind vizitată, în prezent, de aproape 3 milioane de utilizatori în fiecare lună. Consider că avem o perspectivă extraordinară pe piaţa din România, deoarece avem capacitatea de a oferi cumpărătorilor produse foarte bune, la preţuri excepţionale, şi servicii de cea mai înaltă calitate. Totul pentru a face ca experienţa cumpărăturilor în magazinul online Born2be să fie o plăcere de fiecare dată."

În prezent, magazinul se concentrează pe încălţăminte la modă, la preţuri accesibile, cele mai populare categorii fiind pantofii sport şi sneakers. Retailerul mizează pe atractivitatea acestor categorii şi în România, bazându-se pe interesul crescut al consumatorilor români faţă de noile tendinţe din modă, tendinţe care îi încurajează să facă tranziţia către modele de încălţăminte confortabile şi, în acelaşi timp, elegante. 

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO