Eveniment

Un nou scandal în USR: Soţia lui Dan Barna ajunge în prim-plan, la o zi după eşecul din alegeri

Un nou scandal în USR: Soţia lui Dan Barna ajunge în...

Autor: Departamentul Politic

12.11.2019, 14:51 7298

Olguţa Dana Totolici, soţia lui Dan Barna, s-ar fi adresat într-un limbaj vulgar liderilor de organizaţii, la videoconferinţa de luni seara a preşedintelui USR cu aceştia, potrivit unui comentariu postat pe grupul intern al formaţiunii de un membru USR şi obţinut de MEDIAFAX. 

„Doamna Olguţa, soţia preşedintelui USR Dan Barna, (membră sau nu a USR) s-a referit aseară, pe live-ul CP (Comitetul Politic – n.r.) informal la membrii USR: căcaţii ăştia care nu au făcut nimic în campanie”, potrivit comentariului unui membru al USR pe grupul intern de Facebook, „Poiana lui Iocan”.

​Filiera Petrom: Olguţa Dana Totolici, soţia lui Dan Barna, noul lider al opoziţiei, lucrează la OMV Petrom

Dan Barna a avut o videoconferinţă, luni seara, cu liderii organizaţiilor USR, în care au discutat despre rezultatele din primul tur al alegerilor prezidenţiale.

În urma discuţiile, liderul USR a decis să ceară un vot de confirmare a încrederii membrilor de partid în zilele următoare, după rezultatul alegerilor prezidenţiale din primul tur.

„Pentru mine, asumarea rezultatului de la alegeri este să revin la cei care mi-au dat votul lor: membrii USR. Vom organiza o consultare online a tuturor membrilor USR. Aceasta consultare e cu demisia mea pe masă. Vom decide împreună, ca întotdeauna, ca un partid democratic cum mergem mai departe”, a afirmat Dan Barna, potrivit comunicatului de presă al USR remis, marţi, MEDIAFAX.

La discuţiile de la videoconferinţa de luni seara au fost reproşuri la adresa vicepreşedintelui USR Ionuţ Moşteanu şi a şefului de campanie Cătălin Drulă, pentru strategia folosită la prezidenţiale şi a felului în care a fost făcută comunicarea, au explicat surse din partid, pentru MEDIAFAX.

Cosette Chichirău şi Tudor Benga ar fi printre cei care i-au cerut demisia lui Dan Barna de la şefia partidului, potrivit surselor menţionate.

Nemulţumiri în cadrul formaţiunii au fost încă din seara alegerilor, Dan Barna, clasându-se potrivit rezultatelor parţiale oficiale ale BEC, pe locul al treilea la scrutinul de duminică, după Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO