Eveniment

Un primar din Prahova anulează zilele oraşului şi banii îi transferă spre echipamente de protecţie

Un primar din Prahova anulează zilele oraşului şi...

Autor: Laura Petrescu

26.03.2020, 12:31 49

Primarul oraşului Băicoi, din judeţul Prahova, Marius Constantin, a decis să anuleze „Zilele Oraşului”, care ar fi trebuit să se desfăşoare în vară şi redirecţionează banii pentru cumpărarea de echipamente de protecţie pentru medici şi asistente, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul din Băicoi, Marius Constantin, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că anul acesta nu se vor ţine „Zilele Oraşului”, considerând că este util să dea banii pentru echipamente de protecţie a personalului medical.

„An de an organizăm Zilele Oraşului Băicoi. Anul acesta nu se vor mai ţine. Consider că, din cauza situaţiei actuale, este mai utilă cheltuiala în a lua echipamente de protecţie pentru cei care sunt în prima linie în lupta cu extinderea infectării cu noul COVID-19 şi e bine să-i avem cât mai protejaţi. Este urgenţa numărul zero. Luni avem şedinţă de Consiliu Local şi vom vota mutarea banilor”, a declarat Marius Constantin.

Potrivit acestuia este vorba de 120 000 de lei, bani din care vor fi cumpărate combinezoane, mănuşi, măşti sau dezinfectanţi pentru cadrele medicale de la Spitalul din Băicoi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO