Eveniment

Un salariu pe zi. În medie, salariul unui ofiţer bancar ajunge la 2.700 de lei net

Roxana Drăghici, head of sales la eJobs România

Roxana Drăghici, head of sales la eJobs România

Autor: Ramona Cornea

06.11.2021, 13:07 9570

Roxana Drăghici, eJobs: „De regulă, în domeniul bancar se caută absolvenţi de studii superioare economice. Acest rol deschide diverse oportunităţi de avansare în domeniu. Pe platforma eJobs România, în acest moment sunt disponibile aproape 1.500 de joburi în bănci“.

Salariul unui ofiţer bancar ajunge, în medie, la 2.700 de lei net, arată datele extrase din platforma Salario, comparatorul de salarii al platformei de recrutare online eJobs.

„De regulă, în domeniul bancar se caută absolvenţi de studii superioare economice. Avantajul unui astfel de job este că nu ajungi să te plictiseşti niciodată, având în vedere că zilnic sunt clienţi şi situaţii diferite ce trebuie gestionate. În plus, acest rol deschide diverse oportunităţi de avansare în domeniu. Pe platforma eJobs România, în acest moment sunt disponibile aproape 1.500 de joburi în bănci”, spune Roxana Drăghici, head of sales la eJobs România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO