Un salariu pe zi în România: Cât câştigă o asistentă executivă în Bucureşti ?

9 feb 2018 Autor: Adelina Mihai

Raluca Pârvu, business manager, BPI Group: Datorită vizibilităţii asupra businessului în general, postul de asistentă executivă oferă perspective de dezvoltare profesională, fie către zona de comunicare, ori către zona de resurse umane, dar nu rare sunt cazurile în care asistentele evoluează inclusiv în echipele tehnice. Totuşi, comparativ cu alte ţări, în România există un deficit de formare profesională pentru acest tip de carieră.”

Salariul unei asistente care lucrează într-o companie din Bucureşti variază între 1.000 de euro net pe lună şi poate depăşi 1.500 de euro net pe lună, arată datele furnizate de compania de consultanţă în management şi resurse umane BPI Group.

„Pentru asistenta de departament se propun salarii nete în jurul valorii de 1.000 euro. Pentru asistenta executivă dedicată unui membru în boardul companiei, salariul creşte către 1.200 - 1.300. În România, vârfurile profesiei cu experienţă în companiile cele mai prestigioase şi prestanţă deosebită pot aspira la peste 1.500 euro net“, a spus Raluca Pârvu, business manager în cadrul BPI Group.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.02.2018

 
Cuvinte cheie:
Un salariu pe zi
, asistenta executiva
, Bucuresti
, venituri
, salariu
, asistente
, resurse umane
, departament
, salarii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide