Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un customer advisor – engleză şi germană

19 oct 2017 Autor: Adelina Mihai

♦ Un tânăr care se angajează pe poziţia de customer advisor într-un centru de servicii de externalizare de afaceri şi este vorbitor de engleză şi germană primeşte un salariu mediu de 4.000 de lei net pe lună, potrivit datelor furnizate de firma de recrutare şi închiriere de forţă de muncă în regim temporar Temps România.

„Acest salariu este oferit unui candidat fără experienţă profesională anterioară, student sau absolvent, însă cerinţa obligatorie este nivelul de limbă germană şi engleză, care trebuie să fie unul avansat“, a spus Iuliana Leurent, CEO al Temps România.

Potrivit datelor din piaţă, vorbitorii de germană primesc salarii mai mari decât cei care vorbesc engleza, franceza sau spaniola, de exemplu, şi sunt la mare căutare pe piaţa muncii. După unu sau doi ani de experienţă, salariul creşte semnificativ dacă este avansat,  cu 15- 25% peste nivelul iniţial.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.09.2017

 
Cuvinte cheie:
Un salariu pe zi in Romania
, salariu
, customer advisor
, engleza
, germana
, externalizare
, forta de munca
, activitate
, abilitati
, angajare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide