Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un digital marketing manager

9 ian 2018 Autor: Adelina Mihai

♦ Companiile care recrutează candidaţi pentru zona de marketing digital solicită ca aceştia să aibă o gândire analitică, să aibă competenţe în zona de loializare a clienţilor sau să ştie ce presupune marketingul online.

Un candidat care se angajează pe poziţia de digital marketing manager primeşte un salariu net care variază între 1.800 şi 2.500 de euro net pe lună, arată datele furnizate de compania cu activităţi în domeniul resurselor umane Big4HR. „Pentru toate poziţiile din zona de digital pentru care am făcut recrutări în ultima perioada clienţii au dorit candidaţi cu experienţă anterioară dovedită pe nişa căutată şi studii de marketing, cibernetică sau domenii adiacente“, a explicat Cristina Postolache, managing partner în cadrul Big4HR.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.01.2018

 
Cuvinte cheie:
Un salariu pe zi
, digital marketing manager
, salariu
, castig
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide