Eveniment

Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un Management Trainee

Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un...

Autor: Adelina Mihai

09.10.2017, 00:04 2654

ZF continuă seria de articole de la rubrica „Un salariu pe zi în România“, secţiunea nouă care aduce în atenţie nivelurile salariale oferite de companiile private care fac angajări pe plan local. Astăzi, ZF prezintă nivelul salarial oferit de companii tinerilor care intră în aşa-numitele programe de „management trainee“.

Peste 70% dintre companiile locale care au implementat programe de management trainee destinate tinerilor absolvenţi care au un potenţial ridicat de dezvoltare oferă salarii nete de peste 400 de euro net pe lună, arată rezultatele unei cercetări reali­zate de compania de consultanţă în resurse umane Catalyst Solutions.

„În ultimii ani, din ce în ce mai multe com­panii au dezvoltat pro­grame speciale de recrutare pentru proas­­păt absol­venţi. Aces­tea poar­tă de cele mai multe ori numele de Trainee, Cross Func­tio­­nal Trainee sau Mana­ge­ment Trainee şi au drept scop prin­cipal recrutarea tinerelor talente ce în timp ajung să ocupe roluri-cheie în cadrul companiei”, a explicat Dragoş Gheban, Managing Partner în cadrul Catalyst Solutions, companie care administrează portalul de recrutare hipo.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO