Eveniment

Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un specialist în marketing sau brand manager de la junior la senior

Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un...

Autor: Adelina Mihai

16.10.2017, 00:06 17174

Un candidat care vrea să se angajeze pe o poziţie de spe­cialist marketing sau brand manager într-o com­panie din România primeşte pentru o poziţie de junior un salariu net de 3.500 de lei pe lună, potrivit datelor fur­nizate de firma de recru­tare şi închiriere de forţă de mun­că în regim temportar Temps România.

„Pentru o poziţie de marketing spe­cia­list/ brand manager senior, salariul oferit în piaţă variază între 5.500 şi 6.000 de lei net pe lună. De cele mai multe ori, candidaţii trebuie să fi absolvit o şcoală de specia­li­tate, experienţa repre­zen­tând factorul dife­ren­ţiator. Este însă un tip de profil unde senioritatea este va­li­dată prin proiectele deru­­late, ex­pe­rienţa pe anu­­mite teh­no­logii şi medii de co­mu­nicare. Angajatorii îşi do­resc să identifice atât per­soane creative, deschise, care au abilităţi de orga­nizare şi analiză“, a spus Iu­lia­na Leurent, CEO al Tem­ps.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO