Eveniment

Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un specialist în recrutare. Bogdan Badea, eJobs: „Un specialist în recrutare care lucrează într-o companie IT ajunge şi la un salariu mediu de 4.500 de lei net“

Bogdan Badea

Bogdan Badea

Autor: Adelina Mihai

01.09.2021, 18:00 1825

Salariul mediu al unui angajat care ocupă funcţia de specialist în recrutare este de 3.000 de lei net pe lună, arată datele extrase din platforma Salario, comparatorul de salarii al platformei de recrutare online eJobs.

Cel mai mare nivel al salariului mediu pentru această funcţie este în Bucureşti (3.470 de lei net), iar cel mai mic în Satu Mare (2.750 de lei net), arată datele Salario, unde peste 243.000 de specialişti şi-au introdus salariile până în prezent.

„Un specialist în recrutare se ocupă de managementul procesului de recrutare a noilor angajaţi. De regulă, veniturile variază în funcţie de senioritate, de industria companiei în care lucrează, dar şi de volumul de recrutări. Spre exemplu, un specialist în recrutare care lucrează într-o companie de IT câştigă în medie şi 4.500 de lei net“, spune Bogdan Badea, CEO la eJobs România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO