Eveniment

Un salariu pe zi. Un agent rent a car câştigă între 700 şi 1.300 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un agent rent a car câştigă între...

Autor: Ramona Cornea

10.07.2022, 11:30 553

Un angajat pe poziţia de agent rent a car câştigă un salariu care variază, în medie, între 700 şi 1.300 de euro net pe lună, după cum arată datele furnizate de platforma de recrutare online BestJobs.

„Companiile de închirieri maşini au avut mult de suferit în urma pandemiei, întrucât cea mai mare parte a clienţilor vin din turism şi cum acesta era blocat efectul s-a resimţit în toate ramurile conexe. Odată cu ridicarea restricţiilor, s-a reactivat şi interesul pentru închirierea de maşini la noi în ţară, în special în oraşele cu trafic mai mare de turişti, cum ar fi Bucureşti, Cluj, Timişoara, Constanţa etc.

Candidatul potrivit pentru rolul de agent rent a car are abilităţi de vânzări, deţine un permis de conducere categoria B şi cunoaşte limba engleză cel puţin la nivel mediu. Este util să fie organizat, punctual, dinamic, perseverent şi să deţină bune abilităţi de comunicare. În prezent, există numeroase oferte de angajare disponibile pe plaftormă, iar salariul porneşte de la 700 de euro şi poate ajunge la 1.300 de euro pe lună, în medie“, afirmă Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale specifice acestui tip de job sunt: tichete de masă, posibilităţi de avansare, bonusuri de performanţă, posibilitatea de a închiria maşină cu discount de angajat şi decontarea transportului.

În prezent, 1.251 de posturi vacante pentru poziţia de agent rent a car sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Cluj, Timişoara, Constanţa, Târgu-Mureş şi Otopeni.


Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Companiile de închirieri maşini au avut mult de suferit în urma pandemiei. Odată cu ridicarea restricţiilor, s-a reactivat şi interesul pentru închirierea de maşini la noi în ţară, în special în oraşele cu trafic mai mare de turişti, cum ar fi Bucureşti, Cluj, Timişoara, Constanţa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO