Eveniment

Un salariu pe zi. Un consultant în vânzări câştigă, în medie, 2.500 de lei net lunar. Roxana Drăghici, eJobs: Consultanţii în vânzări sunt extrem de căutaţi pe piaţa muncii

Roxana Drăghici

Roxana Drăghici

Autor: Ramona Cornea

19.11.2021, 16:20 1197

♦ Roxana Drăghici, eJobs: „Consultanţii în vânzări sunt extrem de căutaţi pe piaţa muncii. Pe platforma de recrutare eJobs sunt deschise peste 900 de astfel de poziţii. (...) Deşi salariile de bază nu sunt foarte mari, câştigurile lor se construiesc în mare parte pe comisioane, care le pot rotunji semnificativ veniturile“.

Salariul unui angajat pe poziţia de consultant în vânzări ajunge, în medie, la 2.500 de lei net lunar, după cum arată datele extrase din plat­forma Salario, comparatorul de salarii al platformei de recrutare online eJobs.

„Consultanţii în vânzări sunt extrem de căutaţi pe piaţa muncii. Pe platforma de recrutare eJobs sunt deschise peste 900 de astfel de poziţii, iar candidaţii ar trebui să ţină cont de faptul că acest tip de job le poate deschide numeroase uşi în carieră. Deşi salariile de bază nu sunt foarte mari, câştigurile lor se construiesc în mare parte pe comisioane, care le pot rotunji semnificativ veniturile. În plus, abilităţile dobândite pe o astfel de poziţie sunt foarte uşor transfe­rabile către alte domenii de activitate“, spune Roxana Drăghici, head of sales la eJobs România. Cel mai mare salariu pentru poziţia de consultant în vânzări este în Bucureşti, cu o medie de 2.700 de lei net lunar, iar cel mai mic salariu pentru un angajat de pe această poziţie este în Sfântu-Gheorghe, cu o medie de 1.700 de lei net lunar, arată datele Salario, unde circa 268.325 de specialişti şi-au introdus salariile până la această dată.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO